درباره شرکت آرمان شهد آریان
شرکت آرمان شهد آریان (سهامی خاص – شماره ثبت 587403) با برند ثبت شده فلومیس در سال 1400 درحوزه کنترل کیفی و تولید فرآورده های عسل در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی بنیان گذاری شده است.
این شرکت راستای حرکت در مسیر اسناد بالادستی کشور شامل سیاست های کلان محیط زیست، کشاورزی، سلامت، اقتصاد مقاومتی، برنامه پنج ساله توسعه و سند جامع علمی کشور با اهداف کنترل کیفی و رتبه بندی عسل و گرده گل، تعیین منشاء گیاهی عسل و گرده گل، اصالت سنجی عسل و گرده گل و تولید محصولات دانش بنیان عسل و گرده گل فعالیت می کند.
این شرکت ماموریت دارد با تکیه بر دانش فنی متخصصین خود و همکاری با محققین این حوزه در مسیر ارتقاء سلامت جامعه، افزایش اعتماد مصرف کنندگان، حمایت از تولید کنندگان و صادرکنندگان عسل و گرده گل، قیمت گذاری منصفانه عسل و گرده گل، ایجاد اشتغال پایدار، رونق صادرات، حمایت از ایجاد برند ملی و رونق اقتصادی کشور اقدام نماید.
مدیر عامل و اعضاء هیات مدیره این شرکت از اساتید دانشگاه های تراز اول کشور مانند دانشگاه شهید بهشتی هستند که با تکیه بر پژوهش های نوین در حوزه فرآورده های زنبور عسل می کوشند تا محصولی سالم و با کیفیت را جهت ارتقاء سلامت مصرف کنندگان ارائه دهند و جامعه ایرانی با اطمینان از این هدیه طبیعی خداوندی استفاده نمایند.

شرکت آرمان شهد آریان براساس قوانین ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شده است و جهت رتبه بندی و اصالت سنجی عسل و گرده گل براساس ترکیبی از دستورالعمل های سازمان استاندارد، سازمان جهانی استاندارد (ISO) و نیز سازمان جهانی کودکس (CODEX) و نیز دستورالعمل های نوین خود (ثبت شده به عنوان اختراع) اقدام می کند، لذا همه شرکت های متقاضی دریافت گواهینامه کنترل کیفیت حداقل می باید مجوزهای نشان استاندارد ملی را کسب نمایند. به علاوه این شرکت در اقدامات و فعالیت های علمی هیچ گونه تداخلی با سازمان ها و نهادهای ملی و بین المللی ندارد.
کلیه قراردهای طرح های پژوهشی دانش بنیان شرکت فیمابین شرکت متقاضی به عنوان کارفرما، دانشگاه شهید بهشتی به عنوان مجری و شرکت آرمان شهد آریان به عنوان پژوهشگر و نماینده دانشگاه شهید بهشتی انجام خواهد شد.
این شرکت تابع قوانین ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری و قوانین حقوقی دانشگاه شهید بهشتی می باشد.
- انجام و ارائه آزمایشات عسل بدون صدور گواهینامه-مسئولیت محدود:
در این شیوه متناسب با درخواست متقاضی هریک از آزمایش ها متناسب با تعرفه شرکت ارائه می گردد.
- ارائه رتبه بندی و صدور گواهینامه:
در این روش روش های کنترل کیفی منسجم جهت رتبه بندی انجام می شود و گواهینامه کیفیت و نیز اجازه نصب لوگوهای کیفیت شرکت برای مدت زمان معین به شرکت تولید کننده داده خواهد شد.
- تامین و عرضه عسل براساس رتبه کیفی به فروشگاه ها، صادرکنندگان:
در این روش عسل با کیفیت با ارائه آنالیزهای منسجم کنترل کیفی به فروشگاه ها، صادرکنندگان و سایر متقاضیان عرضه خواهد شد.
- عقد تفاهم نامه و قرارداد تجاری با صندوق حمایت از توسعه صنعت زنبورداری کشور جهت کنترل کیفی عسل و تولید گرده گل شناسنامه دار
- همکاری با مرکز تحقیقات آسم و آلرژی دانشگاه تهران جهت ارزیابی آلرژی زایی دانه گرده گل
- همکاری با شرکت عسل قطره طلایی بهشت (با برند آقای عسل) جهت تهیه شناسنامه عسل های تک گل ایران
- همکاری با سازمان استاندارد ایران جهت نگارش استاندارد ملی عسل و گرده گل
- همکاری با سازمان غذا و دارو جهت نگارش دستورالعمل رتبه بندی مواد غذایی در کشور
- همکار علمی پایگاه خبری صنعت زنبورداری کشور (عسلنا)
- ثبت اختراع و دانش فنی گرده گل دارای شناسنامه اصالت، سلامت، منشاء گیاهی و کیفیت
- ثیت اختراع و دانش فنی ارزیابی منشاء گیاهی عسل براساس فناوری میکروسکپ الکترونی روبشی (SEM)
- ثبت اختراع و دانش فنی عسل رتبه دارویی دارای شناسنامه اصالت، سلامت، منشاء گیاهی و کیفیت
- عضو کمیته نگارش استاندارد های ملی فرآورده های زنبور عسل سازمان ملی استاندارد ایران(INSO)
- عضوناظر و دارای حق رای در چهار کمیته تخصصی عسل، گرده گل و بره موم سازمان جهانی استاندارد (ISO)
- دبیر و نگارنده استاندارد بین المللی گرده شناسی عسل در سازمان جهانی استاندارد (ISO)
- عضو فدراسیون بین المللی زنبوردرمانی (IFA)
- عضو هیات تحریریه مجله علوم و فنون زنبور عسل ایران
- مجری و نویسنده اطلس گردهشناسی ایران
- ایجاد آزمایشگاه تخصصی گرده شناسی و کنترل کیفیت فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی
- چاپ یک کتاب فارسی در حوزه فرآورده های گیاه بنیان زنبور عسل
- نگارش مقاله های ملی و بین المللی فرآورده های زنبور عسل
- راهنمایی و مشاوره پایان نامه های کارشناسی ارشد رساله های دکتری حوزه فرآورده های زنبور عسل
- برگزاری کارگاهها، سمینارها و دوره های تخصصی حوزه فرآورده های زنبور عسل
- مطالعات کلینیکی و فارماکولوژیک فرآورده های زنبور عسل برای تولید محصولات کمک درمانی و درمانی
- تشکیل شبکه همکاری علمی با همکاران سازمان غذا دارو، سازمان ملی استاندارد، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی ارتش(بیمارستان امام رضا (ع)، انجمن علمی گیاهان دارویی، انجمن تغذیه ایران، شبکه محصول سالم کشور(شمس) جهت رتبه بندی فراورده های زنبور عسل در ایران