درباره شرکت آرمان شهد آریان
شرکت آرمان شهد آریان (سهامی خاص – شماره ثبت 587403) با برند ثبت شده فلومیس در سال 1400 درحوزه کنترل کیفی و تولید فرآورده های عسل در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی بنیان گذاری شده است.
این شرکت راستای حرکت در مسیر اسناد بالادستی کشور شامل سیاست های کلان محیط زیست، کشاورزی، سلامت، اقتصاد مقاومتی، برنامه پنج ساله توسعه و سند جامع علمی کشور با اهداف کنترل کیفی و رتبه بندی عسل و گرده گل، تعیین منشاء گیاهی عسل و گرده گل، اصالت سنجی عسل و گرده گل و تولید محصولات دانش بنیان عسل و گرده گل فعالیت می کند.
این شرکت ماموریت دارد با تکیه بر دانش فنی متخصصین خود و همکاری با محققین این حوزه در مسیر ارتقاء سلامت جامعه، افزایش اعتماد مصرف کنندگان، حمایت از تولید کنندگان و صادرکنندگان عسل و گرده گل، قیمت گذاری منصفانه عسل و گرده گل، ایجاد اشتغال پایدار، رونق صادرات، حمایت از ایجاد برند ملی و رونق اقتصادی کشور اقدام نماید.
مدیر عامل و اعضاء هیات مدیره این شرکت از اساتید دانشگاه های تراز اول کشور مانند دانشگاه شهید بهشتی هستند که با تکیه بر پژوهش های نوین در حوزه فرآورده های زنبور عسل می کوشند تا محصولی سالم و با کیفیت را جهت ارتقاء سلامت مصرف کنندگان ارائه دهند و جامعه ایرانی با اطمینان از این هدیه طبیعی خداوندی استفاده نمایند.

شرکت آرمان شهد آریان براساس قوانین ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شده است و جهت رتبه بندی و اصالت سنجی عسل و گرده گل براساس ترکیبی از دستورالعمل های سازمان استاندارد، سازمان جهانی استاندارد (ISO) و نیز سازمان جهانی کودکس (CODEX) و نیز دستورالعمل های نوین خود (ثبت شده به عنوان اختراع) اقدام می کند، لذا همه شرکت های متقاضی دریافت گواهینامه کنترل کیفیت حداقل می باید مجوزهای نشان استاندارد ملی را کسب نمایند. به علاوه این شرکت در اقدامات و فعالیت های علمی هیچ گونه تداخلی با سازمان ها و نهادهای ملی و بین المللی ندارد.
کلیه قراردهای طرح های پژوهشی دانش بنیان شرکت فیمابین شرکت متقاضی به عنوان کارفرما، دانشگاه شهید بهشتی به عنوان مجری و شرکت آرمان شهد آریان به عنوان پژوهشگر و نماینده دانشگاه شهید بهشتی انجام خواهد شد.
این شرکت تابع قوانین ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری و قوانین حقوقی دانشگاه شهید بهشتی می باشد.
آزمون های محصولات شرکت | نوع استاندارد | استاندارد مبنا |
عسل-فیزیکو-شیمایی | عسل-ویژگی ها و روش های آزمون | استاندارد ملی ایران-92 |
عسل-گرده شناسی | گرده شناسی و تعیین منشاء گیاهی عسل | SOP شرکت براساس استاندارد بین المللی ارائه شده توسط شرکت به سازمان جهانی استاندارد (ISO) |
عسل میکروبیولوژی | میکروبیولوژی عسل-ویژگیها و روشهای آزمون- اصلاحیه شماره1 | استاندارد ملی ایران -7610 |
ژل رویال | ژل رویال-ویژگی ها و روش های آزمون | استاندارد ملی ایران-18385 |
بره موم | بره موم زنبور عسل-ویژگی ها | استاندارد ملی ایران-19136 |
موم | موم زنبور عسل—ویژگی ها | JECFA2005 |
گرده گل | گرده گل –ویژگی ها | استاندارد ملی ایران-17516 |
گرده گل | گرده شناسی و تعیین منشاء گیاهی گرده گل | SOP شرکت براساس استاندارد بین المللی ارائه شده توسط شرکت به سازمان جهانی استاندارد (ISO) |
- همکاری با دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برای مطالعات کارآزمایی بالینی فرآورده های زنبور عسل در بیماری های دهان و دندان
- همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ارتش برای برای مطالعات کارآزمایی بالینی فرآورده های زنبور عسل در حوزه زخم های مزمن
- همکاری با مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای برای مطالعات کارآزمایی بالینی فرآورده های زنبور عسل در حوزه درمان سرطان
- همکاری با مرکز تحقیقات آسم و آلرژی دانشگاه تهران جهت تهیه بانک اطلاعات دانه گرده
- همکاری با سازمان استاندارد ایران جهت نگارش استاندارد های ملی حوزه فرآورده های زنبور عسل
- همکاری با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برای ررتبه بندی و نیز مطالعات کارآزمایی بالینی فرآورده های غذایی زنبور عسل
- همکاری با شبکه محصول سالم کشور(شمس)
- همکاری با انجمن علمی و اتحادیه های انجمن های علمی گیاهی دارویی کشور
- همکاری با شرکت های غذایی و دارویی کشور برای تولید محصولات دانش بنیان حوزه فرآورده های زنبور عسل
- ثبت اختراع و دانش فنی گرده گل دارای شناسنامه اصالت، سلامت، منشاء گیاهی و کیفیت
- ثیت اختراع و دانش فنی ارزیابی منشاء گیاهی عسل براساس فناوری میکروسکپ الکترونی روبشی (SEM)
- ثبت اختراع و دانش فنی عسل رتبه دارویی دارای شناسنامه اصالت، سلامت، منشاء گیاهی و کیفیت
- عضو کمیته نگارش استاندارد های ملی فرآورده های زنبور عسل سازمان ملی استاندارد ایران(INSO)
- عضوناظر و دارای حق رای در چهار کمیته تخصصی عسل، گرده گل و بره موم سازمان جهانی استاندارد (ISO)
- دبیر و نگارنده استاندارد بین المللی گرده شناسی عسل در سازمان جهانی استاندارد (ISO)
- عضو فدراسیون بین المللی زنبوردرمانی (IFA)
- عضو هیات تحریریه مجله علوم و فنون زنبور عسل ایران
- مجری و نویسنده اطلس گردهشناسی ایران
- ایجاد آزمایشگاه تخصصی گرده شناسی و کنترل کیفیت فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی
- چاپ یک کتاب فارسی در حوزه فرآورده های گیاه بنیان زنبور عسل
- نگارش مقاله های ملی و بین المللی فرآورده های زنبور عسل
- راهنمایی و مشاوره پایان نامه های کارشناسی ارشد رساله های دکتری حوزه فرآورده های زنبور عسل
- برگزاری کارگاهها، سمینارها و دوره های تخصصی حوزه فرآورده های زنبور عسل
- مطالعات کلینیکی و فارماکولوژیک فرآورده های زنبور عسل برای تولید محصولات کمک درمانی و درمانی
- تشکیل شبکه همکاری علمی با همکاران سازمان غذا دارو، سازمان ملی استاندارد، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی ارتش(بیمارستان امام رضا (ع)، انجمن علمی گیاهان دارویی، انجمن تغذیه ایران، شبکه محصول سالم کشور(شمس) جهت رتبه بندی فراورده های زنبور عسل در ایران