جستجو
جستجو
تهران، ولنجک، میدان شهید شهریاری، دانشگاه شهید بهشتی، پارک علم و فناوری
982129905934+
با ما در ارتباط باشید

معرفی مدیر عامل
دکتر احمدرضا محرابیان

دکتر احمدرضا محرابیان، دانشیار سیستماتیک – اکولوژی گیاهی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی و مدیر مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی

نگارش 14 عنوان کتاب فارسی و انگلیسی و چاپ بیش از 9۰ مقاله علمی بین المللی و ملی و ۸ نقشه علمی در زمینه گیاه شناسی و حفاظت از گیاهان بخش دیگری از فعالیت های ایشان می باشد. ایشان به عنوان عضو ناظر در سه کمیته نگارش استاندارد مواد غذایی سازمان ملی استاندارد ایران و و عضو کمیته متناظر فرآورده های زنبور عسل و نیز عضو چهار کمیته تخصصی نگارش استانداردهای عسل، گرده گل و بره موم سازمان جهانی استاندارد (ISO) و عضو فدراسیئن بین المللی زنبور درمانی (IFA) هستند. ایجاد آزمایشگاه تخصصی گرده شناسی و نیز ثبت دو اختراع در زمینه فرآورده های زنبور عسل و ثبت شرکت جهت اصالت سنجی، رتبه بندی و کنترل کیفیت عسل و گرده گل و تولید فرآورده های دانش بنیان زنبور عسل از مهمترین اقدامات علمی ایشان می باشد.

رزومه علمی

مدارک و افتخارات

ResearchGate
Google Scholar
Civilica
Scopus

گفتگو با روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی

دکتر احمدرضا محرابیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی:
دکتر احمدرضا محرابیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی:

کنترل کیفیت، ارزیابی منشاء گیاهی و رتبه بندی عسل و گرده گل

دکتر احمدرضا محرابیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی:
دکتر احمدرضا محرابیان در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی:

برای اولین بار در کشور گرده شناسی عسل با میکروسکوپ الکترونی

مصاحبه زنده با تلویزیون - آنالیز و رتبه بندی عسل

دریافت کتاب های دکتر احمدرضا محرابیان: