معرفی مدیر عاملدکتر احمدرضا محرابیان
دکتر احمدرضا محرابیان، دانشیار سیستماتیک – اکولوژی گیاهی دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی و مدیر مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی
نگارش 14 عنوان کتاب فارسی و انگلیسی و چاپ بیش از 9۰ مقاله علمی بین المللی و ملی و ۸ نقشه علمی در زمینه گیاه شناسی و حفاظت از گیاهان بخش دیگری از فعالیت های ایشان می باشد. ایشان به عنوان عضو ناظر در سه کمیته نگارش استاندارد مواد غذایی سازمان ملی استاندارد ایران و و عضو کمیته متناظر فرآورده های زنبور عسل و نیز عضو چهار کمیته تخصصی نگارش استانداردهای عسل، گرده گل و بره موم سازمان جهانی استاندارد (ISO) و عضو فدراسیئن بین المللی زنبور درمانی (IFA) هستند. ایجاد آزمایشگاه تخصصی گرده شناسی و نیز ثبت دو اختراع در زمینه فرآورده های زنبور عسل و ثبت شرکت جهت اصالت سنجی، رتبه بندی و کنترل کیفیت عسل و گرده گل و تولید فرآورده های دانش بنیان زنبور عسل از مهمترین اقدامات علمی ایشان می باشد.
